Familie som griller marshmallows
©Frida Xiang

Høstferie med familien

Om du skal ta med familien din på høstferie i år, håper vi at dere besøker oss i Tromsø. Her er det mange flotte aktiviteter for hele familien, både inne og ute.

I Tromsø kan dere oppleve nordlyset sammen før snøen kommer, dra på hundesledetur på hjul, drikke varm kakao på hyggelige kaféer eller ute i naturen, og bli klokere sammen på Vitensenteret. Vi kan anbefale å leie sykler og sykle rundt Tromsøya med lekepauser i Telegrafbukta og på Charlottenlund. Om dere trives på havet eller liker å fiske kan dere bli med våre flotte leverandører på båttur eller leie kajakker. Hils på søte huskier, sauer og andre dyr på Villmarkssenteret og Yggdrasiltun. Kanskje møter dere på reinsdyr når dere går i fjellet! Husk at i Nord-Norge finnes det ikke dårlig vær, bare dårlige klær, så husk å ta med gode jakker, lue og ull om dere skal være mye ute! Les mer om våre tips for bekledning her. 

Nå er det ikke slik at Tromsø er kjedelig selv om været kanskje er grått. Innendørs kan dere besøke barnas sjødyrlab på Polaria, svøm og lek i Tromsøbadet, bli bedre kjent med den nordnorske kulturen på Tromsø Museum og Polarmuseet eller lag deres egen kunst på Nordnorsk Kunstmuseum. Pass på å få i dere nok mat og drikke når dere farter rundt, og ha det gøy!

Velkommen til høstferie i Tromsø!