Pizza i Casa Inferno

Spis ute sammen

Casa Inferno har god plass for hele klassen og kan gi 20% rabatt på pizza til elevene. Casa Inferno er en opplevelse både i smaken av det Italienske kjøkken, og i det visuelle i form av nyskapende stil.

Egon Tromsø har en romslig restaurant med god kapasitet, og tilretteleggingsmuligheter. kan gi større grupper en rabatt på 10%, sett at det ikke er pizzabuffet. 

Fjellstua har plass til hele klassen, og der kan elevene nyte både den vakre utsikten og tradisjonelle nordnorske retter, som finnbiff eller bacalao. Fjellheisen gir 10% rabatt på barnebilletter.

Kystens Hus og Restaurant Skirri kan ta imot hele klassen. Kystens Hus kan tilby en unik opplevelse for elevene som kombineres med god mat. I 2. etasje finnes det et kunnskapssenter hvor det kan lages et program for skolebesøk, eller man kan bare droppe innom for en titt. 

Pastafabrikken ligger sentralt i sentrum og har servert italiensk mat til Tromsøfolk siden 2009. Restauranten har en avslappet atmosfære og serverer pasta, pizza, supper, salater, burger og smørbrød.

Peppes Pizza har god plass for hele klassen, og elevene kan nyte maten i en koselig og uformell setting i restauranten. Levering er også mulig. Peppes Pizza tilbyr studenter 20% rabatt på all mat og drikke.

Yonas Pizzeria  tilbyr mange forskjellige varianter av pizza  i et uformelt lokale med hyggelig og koselig atmosfære.  Det er mulig å få maten levert.  Yonas Pizza tilbyr 25% rabatt når du spiser på restauranten på mandager, ellers får studenter 10% rabatt alle dager.