Topptur på ski - 3 dager på ski

Priser fra

Kom til Senja for de magiske ski øyeblikkene. Stå på ski fra topp til fjæra, hver høydemeter utnyttes.

Her finnes varierte vanskelighetsgrader, noe for enhver smak. Med sertifiserte, lokalkjente guider tilpasser vi turene etter gruppens ferdigheter.

Generell informasjon

OM TUREN

Med bratte fjell som stuper rett havet, smale veier som snor seg langs det krystallklare vannet i fjordene, med til tilder ganske smale veier lager dette rammene for mulighetene Senja tilbyr skikjørere. Vi har sertifiserte lokalkjente guider for å gi deg den beste måten å oppleve Senja på. Med lokal kunnskap kjenner de forholdene og ivaretar tryggheten, kanskje de tar deg med til hemmelige lokaliteter?

Torsken er ett godt utgangspunkt for å utforske Senja. Guiden legger sammen med dere opp turen etter gruppas ferdigheter og dagens forhold.

Prisen gjelder grupper på 4-6 personer
For flere eller færre personer, ta kontakt for tilbud.

PROGRAM
Onsdag til søndag, med 3 dager på ski.

Dag 1: Ankomst og innsjekk. Bli kjent med guiden.

Dag 2 - 4: Frokost - topptur - middag

Dag 5: Hjemreise - Takk for turen!

Vi kan også skreddersy turer etter ønske.

LES MER HER

Priser fra

- NOK 16 900 per person i dobbeltrom på Torsken Brygge

Fasiliteter

  • Vinter
  • Vår
  • Ski touring-turer
  • Middels

Om Senja By Heart

«Senja by heart» er en familiebedrift som tilbyr opplevelser, lokal mat og overnatting i idylliske fiskeværet Torsken på Senja. Familien Wilsgård har i flere generasjoner «drevet havet» gjennom fangst og etter hvert havbruk. Aktiviteten har gjennom årene økt til å bli både stedets og områdets største arbeidsplass innen sjømat. For å etablere ytterligere aktivitetstilbud kjøpte vi en nedlagt campingplass for å lage ett trimrom til våre ansatte og våre sambygdinger. Dette har nå vokst til kjøp av flere gamle og historiske bygg i Torsken. Med hjerte for bygda ønsker brødrene Wilsgård å skape ett aktivt fiskevær.


Senja Fjordcamp har 5 nyrenoverte hytter med sjøutsikt. Hyttene har 2 soverom med til sammen 4 sengeplasser i hver. Her er fullt utstyrt kjøkken og moderne bad med wc og dusj.  Sengeklær og håndduker inkludert.  Her er småbåthavn, bobiloppstilling med strøm, vann og avløp/septik. Moderne fasiliteter i servicebygget som separate dusjer, WC og en kjøkkenkrok. Her finner du resepsjon og restaurant. Restauranten, nyrestaurert med fantastisk utsikt, serverer mat av lokale råvarer av førsteklasses kvalitet. Vi har selvfølgelig laks og hvit-fisk fra Wilsgård her i Torsken.  Her snakker vi kortreist mat! Torsken brygge med 5 moderne dobbeltrom i andre etasje. Her finner du ett fellesrom med utsikt til fjorden og en rolig, rustikk atmosfære hvor du blant annet kan nyte en god kopp kaffe. I første etasje er det ett stort lokale som kan benyttes til forskjellige tilstelninger. TorskenSenteret den gamle skolen i Torsken som Wilsgård har tatt vare på og satt i moderne stand.  På bakkenivå har vi 6 små enkeltrom, hvert med eget bad med dusj og WC, hvorav ett er handikap tilpasset.  Her finns ett fellesrom med stue og fullt utstyrt kjøkken. I toppetasjen har vi en flott leilighet med 2 soverom, 4 sengeplasser, 2 stuer, fullt utstyrt kjøkken og en stor balkong hvor du kan nyte utsikten. Med Torsken som utgangspunkt kan du utforske hele Senja. Om du ønsker fine fjellturer, komme deg på sjøen og se hva fiskelykken byr på, eller vil suse ned fjellsiden på ski – alle muligheter er åpne. Vi arrangere flere turer som du kan melde deg på. Hva med en omvisning i kirka fra 1784, eller på lakseslakteriet?   Vi samarbeider med andre aktører på Senja, så vi hjelper deg med det meste.  Det beste med alt, etter en lang dag med aktiviteter kan du få servert god mat og drikke i restauranten og bare nyte kvelden.