Personer som beundrer nordlyset over Tromsø

Legg din neste kongress, konferanse eller incentive-tur til Tromsø!

Tromsø, ofte omtalt som "Nordens Paris", er en pulserende by hvor moderne fasiliteter og urbane herligheter møter storslått natur. Det er mange gode grunner til å velge Tromsø som destinasjon for din neste konferanse, kongress eller insentiv-tur. Her er noen av dem!

Tromsø er lett tilgjengelig

Den svært gode tilgjengeligheten til Tromsø gjør byen til et attraktivt sted å møtes. Tromsø lufthavn Langnes har direkteflyvninger til og fra flere store byer i Europa, og er godt forbundet med resten av Norge. I vintersesongen tilbys det over 20 direkteruter i uken fra europeiske byer, og stadig flere flyselskaper utvider tilbudet til også å gjelde sommermånedene.

Tromsø er en livlig by omringet av rå natur

Tromsø er full av urbane tilbud innen kunst, kultur, shopping og mat. Her finnes flust av populære restauranter, stappfulle barer, livlige nattklubber og lune kafeer med kvalitetskaffe. Byen er kompakt og det er lett å komme seg rundt til fots, med mange fargerike nabolag å utforske. Tromsø-regionen, som omkranser byen, byr på dramatiske fjell og et imponerende øylandskap. Det er et friluftseldorado året rundt, perfekt for turer til fots, med kajakk eller med hund, rett utenfor hotelldøren.

Tromsø byr på overnatting av høy kvalitet

Tromsø tilbyr et bredt spekter av overnattingssteder for de fleste ønsker og budsjett. Flere av byens hoteller er spesialiserte på kurs, konferanser og ulike typer møter. Det finnes også overnattingssteder i Tromsø-regionen hvor du kommer tett på urørt arktisk natur - ideelt for de som søker en unik og personlig opplevelse.

Tromsø har varierte møtelokaler og venues

Byen har et spennende utvalg av venues som kan tilpasses enhver gruppe, konferanse eller kongress. Fra moderne konferansesentre med topp teknologi til unike, historiske steder som gir arrangementet en ekstra dimensjon. Aktørene i Tromsø har lang erfaring med å håndtere alt fra små møter til store internasjonale kongresser, og en rekke DMCer står klare til å skreddersy innholdsrike opplegg. 

Tromsø er en hub for forskning og akademia

Tromsø er et viktig senter for akademisk og vitenskapelig forskning. Med et av Norges største universiteter og flere forskningsinstitusjoner, er byen en hub for innovasjon og utvikling. Dette gir muligheter for faglig påfyll, samarbeid og utveksling av ideer under konferanser, møter og kongresser.

Tromsø er et av Norges bærekraftige reisemål

Som et bærekraftig reisemål jobber reiselivsnæringen i Tromsø kontinuerlig for å redusere turismens negative påvirkning på miljøet og lokalsamfunnet. Våre samarbeidspartnere er kvalitetssikret og lokalt organisert, og gjøre sitt ytterste for at dine gjester skal få autentiske og trygge opplevelser av høy kvalitet.