Tromsø Ølsafari

Tromsø Budget Tours

Denne turen er utført av Tromsø Budget Tours. Den perfekte turen til alle som er interessert i øl! Vi besøker Tromsøs historiske sentrum, to tradisjonsrike serveringssteder og et lokalt mikrobryggeri.
I tillegg smaker vi på 10 ulike lokalproduserte øl og Arctic tapas i tradisjonsrike, koselige omgivelser.Hver onsdag og fredag arrangerer vi en byvandring som er dedikert til Tromsøs rolle som verdens nordligste bryggerihub. Dette er den perfekte turen til alle som er litt over gjennomsnittet interessert i øl og som vil oppleve den autentiske atmosfæren til Tromsø, som har fått mange til å bli! Vi besøker Tromsøs historiske sentrum, to tradisjonsrike serveringssteder og et lokalt mikrobryggeri.

Mellom ølsmakinger med tilsammen 10 ulike lokalproduserte øl går vi langs hele Storgata (~900m), der vi får se flere av de viktigste severdighetene her i byen, deriblant verdens nordligste Evangeliske og Katolske katedraler, flere statuer, historisk trehusbebyggelse og to mikrobryggerier, samt plassen med den høyeste tettheten av severdigheter i hele byen!

Turen avsluttes på et tradisjonsrikt serveringssted, som reflekterer byens maritime arv. Der får vi smake på flere produkter av arktiske håndverksbryggerier, i tillegg til småretter med et nord-norsk preg, som reinsdyrcarpaccio eller kaldrøkt ørret.

Turen er kompatibel med både Hurtigrutens rutetider og avgangstidene til de fleste nordlysturer.

Avgangstid og sted: onsdager og fredager kl. 14:45 fra Samuel Arnesens gate 5 i lokalene til Visit Tromsø i havneterminalen på Prostneset.

Antall deltakere: 2-15
Varighet: 3 timer
Inkludert: Guide, Arctic Tapas, 10 smaksprøver lokalprodusert øl

Email: