Tromsø Outdoor tilbyr utleie av Tubbs truger størrelse for barn og voksne. Du kan leie utstyr i Tromsø fra Tromsø Outdoor Aktivitet og Utleiesenter i Fredrik Langes gate 14.

Fasiliteter

  • Miljøsertifisert bedrift
  • Miljøfyrtårn

Om Tromsø Outdoor

Drevet av lidenskap for vårt sted og naturen, drevet av lidenskap for friluftsliv.

Tromsø Outdoor fokuserer på høykvalitetsutstyr, lokal utvikling, godt arbeidsmiljø, profesjonell rådgivning, venner og familie, samt å prøve nye ting. Vi følger vår lidenskap og deler vår livstil med våre gjester! Vår spesialitet er guiding i friluftsliv.


I 2021 ble vi i tillegg Miljøfyrtårn sertifisert. Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning driftet av Stiftelsen Miljøfyrtårn og er et anerkjent verktøy for sertifisering og miljøledelse, som hjelper virksomheter å lykkes med grønn omstilling.Fra juni til september arrangerer vi guidede el-sykkelturer, mens i november til april har vi guidede turer på truger og langrenn, samt holder introduksjoner til randonee skiturer. Guidingen foregår i mindre grupper og vi anser våre aktiviteter som mangfoldige hvor alle kan finne en aktivitet som passer deres erfaringer, evner og ønsker.De mer erfarne som vil utforske villere natur kan bli med på våre guidede trugeturer på Kvaløya, mens familier med barn eller de som bare ønsker noe roligere kan velge vår guidede trugeturer på Tromsøya. For de som ønsker å lære å stå på ski kan vi tilby våre nybegynnerkurs for langrenn. Om sommeren inviterer vi våre gjester til å utforske Tromsø med våre el-sykler.Vi kan tilby skreddersydde aktiviteter for grupper ved forespørsel.Dersom en foretrekker å utforske området vårt på egenhånd, kan vi ved Tromsø Outdoors aktivitets- og utleiesenter hjelpe deg med å planlegge aktiviteter og ordne utstyr.Tromsø Outdoor utleiesenter kan tilby leie av:
  • over 200 sykler

  • vinterklær og fottøy

  • randonee ski og splitboard

  • skredutstyr

  • langrennsskitrugerfotostativ, hodelykter, reinsdyrkinnturutstyrfatbikes, el-sykler og vintersykler med piggdekk.For å planlegge din reise til Tromsø, besøk oss på www.tromsooutdoor.no for tips og inspirasjon til turer på sykkel, ski, truger, splitboarding, samt til campingturer i vår region.


Tromsø Outdoor
Phone: +47975 75 875
E-post: [email protected]
Web: http://www.tromsootdoor.no
Fredrik Langes gate 14, 9008 Tromsø