the cabins during winter in night time
double bed
single bed
kitchen
living room with views out the fjord
the harbour by the cabins where four boats are ready for you to go out on the fjord sightseeing or fishing
jaquzzi during winter with views of the fjord and mountains
snowshoeing in beautiful winter landscapes
northern lights over Vengsøy
overview photo of the area of the cabins in winter with the fjord and mountains in front

Vengsøy Rorbuer

Velkommen til Vengsøy Rorbuer. Hjemmekoselige rorbuer ved havet på idylliske Vengsøy. Bare en kort kjøre- og fergetur fra Tromsø (ca. 1 time).
Vi tilbyr et opphold for de som ønsker et sted for ro og avslapping. Enten du vil reise alene, med familie eller med venner. Disse rorbuene ved havet er det perfekte stedet for å lade batteriene og slappe av.

Rorbuene har havet og fjellet som nærmeste nabo. Fra balkongen og stuevinduet kan du nyte utsikten over havet og se fiskebåtene komme i land med fangsten sin. Om vinteren kan du se nordlyset danse på himmelen over havet og fjellene fra rorbuens balkong. Hvis du vil ha en ekstra spesiell opplevelse, kan du leie jacuzzien vår. Den har blitt et populært sted for å se på nordlyset fra.

Vi vil at du skal kose deg og gjør det som gir deg det lille ekstra for et fantastisk opphold. Det kan være en tur i fjellet eller en kopp kaffe nede ved sjøen. Gjør det som gir deg energi og ro. Muligheten er mange hos oss: gå en tur langs veien, gå på fjellet, lage bål, ta en båttur, gå på trugetur, se nordlys, lese en bok, lag god mat og mange nye minner sammen med gode venner, familie eller kjæresten.
Phone: +47 90294877
Email: