en mann som nyter utsikten over Sommarøy og midnattssolen
©FRAMTours
en liten øy
©FRAMTours
et kjæresteparr som kysser under nordlyset
©FRAMTours
rød himmel over hus
©FRAMTours
to sauer som står i fjære og får kveldssolen på seg
©FRAMTours
reinsdyr hvor bare geviret vises over en bakketopp
©FRAMTours
nordlys
©FRAMTours
midnattssolen
©FRAMTours

FRAMTours

FRAMTours tilbyr nye oppdagelsesreisende en unik, personlig og miljøvennlig tilnærming i hver eneste opplevelse. Fra nordlysturer, fjorder og dyrelivsturer, til kajakturer på jakt etter hvalene eller bare “utrolige” scenarier, streber vi etter å vise skjønnheten i regionen Tromsø, Svalbard og Lofoten. Vår filosofi: ta minner, promoter et bærekraftig liv, ikke la spor etter deg. Vi respekterer verden der vi bor, derfor velger vi å kjøre i Arktis med bare grønne kjøretøyer og partnerne våre følger filosofien vår.
For å sikre et rent lokalt miljø, som er hovedoperasjonen vår, tilbyr vi flere turer, både på land og i vann. Vår viktigste opplevelse er turer med nordlys og fjord der vi streber etter å sikre best mulig opplevelse med komfort. Vi tilbyr også mer aktive turer som kajakturer og fotturer i Lofoten, Lyngen og Svalbard. Uansett om du har spesielle dietter: vi vil imøtekomme dine forespørsler, derfor kan vi tilby veganske, laktosefrie og glutenfrie alternativer på forespørsel, men alt vil bli laget med kjærlighet og lidenskap.
Turene passer for personer fra 6 år, men hvis dere vil ta med barna deres, er dere hjertelig velkommen til det.
Vi kjører gjestene våre i vårt komfortable og elektriske (eller plug-in hybrid) kjøretøy over hele landet, hver dag. Hele året.
For mange er dette en unik reise: vær sikker på at du ikke kommer til å bli den siste. De nye generasjonene leter etter oss.
Arktis venter på deg, men er du klar for Arktis?