man watching the sunset over the sea during the midday sun

FRAMTours

FRAMTours tilbyr nye oppdagelsesreisende en unik, personlig og miljøvennlig tilnærming i hver eneste opplevelse.

Om oss

Fra nordlysturer, fjorder og dyrelivsturer, til kajakturer på jakt etter hvalene eller bare “utrolige” scenarier, streber vi etter å vise skjønnheten i regionen Tromsø, Svalbard og Lofoten.

Vår filosofi: ta minner, promoter et bærekraftig liv, ikke la spor etter deg. Vi respekterer verden der vi bor, derfor velger vi å kjøre i Arktis med bare grønne kjøretøyer og partnerne våre følger filosofien vår.

For å sikre et rent lokalt miljø, som er hovedoperasjonen vår, tilbyr vi flere turer, både på land og i vann. Vår viktigste opplevelse er turer med nordlys og fjord der vi streber etter å sikre best mulig opplevelse med komfort. Vi tilbyr også mer aktive turer som kajakturer og fotturer i Lofoten, Lyngen og Svalbard. Uansett om du har spesielle dietter: vi vil imøtekomme dine forespørsler, derfor kan vi tilby veganske, laktosefrie og glutenfrie alternativer på forespørsel, men alt vil bli laget med kjærlighet og lidenskap.

Turene passer for personer fra 6 år, men hvis dere vil ta med barna deres, er dere hjertelig velkommen til det.

Vi kjører gjestene våre i vårt komfortable og elektriske (eller plug-in hybrid) kjøretøy over hele landet, hver dag. Hele året.

For mange er dette en unik reise: vær sikker på at du ikke kommer til å bli den siste. De nye generasjonene leter etter oss.

Arktis venter på deg, men er du klar for Arktis?

Kontakt

FRAMTours
Phone: +47 986 46 074
E-mail: [email protected]
Web: https://www.framtours.net/

Finn din opplevelse her

grupp under nordlys

Aurora Discovery – en optimal nordlysjakt i en liten gruppe

Denne turen utføres av FRAMTours. Du er velkommen til å bli med på vår ultimate nordlysjakt med en gruppe på opptil 7 ar...

Authentic Fjords: din inngangsport til villmarken

Authentic Fjords: din inngangsport til villmarken

Denne turen utførtes av FRAMTours. Turen tar våre gjester gjennom det utrolige landskapet som tilbys av de nordlige fjor...

Nattevandring på Kvaløya

Nattevandring på Kvaløya

Denne turen utføres av FRAMTours. Vinden blåser. Hjertets rytme setter fart og det arktiske været omslutter deg. Omgivel...