aurora portrett
aurora portrett
aurora portrett

Aurora Safari Minibuss

Tromsø Safari

Denne turen utføres av Tromsø Safari. Aurora Safari er vår komplette og fleksible nordlystur i en liten gruppe der vi tilbyr deg all den komfort, sikkerhet og lokal tilknytning du leter etter på en nordlysjakt.
Aurora Safari er vår komplette og fleksible nordlysetur i en liten gruppe der vi tilbyr deg all den komfort, sikkerhet og lokal tilknytning du leter etter på en nordlysjakt.


Vi bruker vår lokale kunnskap og mange års erfaring for å finne de beste stedene å søke etter og fotografere det magiske nordlyset. Bli med våre entusiastiske guider på jakt etter lysene. Vi tar deg med til privateide unike steder. Dykk ned i kulturen og historien via autentisk historiefortelling ved et koselig bål.


Vi har mange perfekt beliggende private leirer gjennom avtaler med lokale grunneiere, som vi bruker som unike nordlyssteder. De gir oss ly, toaletter og privatliv. De holder også gjestene trygge og gir en mye morsommere jakt, i tillegg til å styrke vår forpliktelse til lokal bærekraft. Vi drar dit vi har størst sjanse for å se lysene, så vi bruker en kombinasjon av kjøretøyet og leirene som vår base, avhengig av værforholdene.


Å lete etter "ho Aurora" (nordlyset) handler om å være tålmodig. Mens vi venter på at himmelen skal klarne og nordlyset vise seg, samles vi rundt et koselig bål som vil holde deg varm. Sett deg ned med dine kjære, del historier, se på bålet, mens du griller en pølse og senere nyter en nystekt vaffel. En virkelig unik arktisk opplevelse.


Å gi deg den største komforten og holde deg varm på vår arktiske safari, er en av våre hovedprioriteringer. Hopp inn i en varm vinterdress som vi gir og varm deg opp med varm kaffe, te eller sjokolade rundt bålet.


Det er høyt fokus på natt- og nordlysfotografering, så husk å ta med kameraet. Vi hjelper deg med innstillingene, og du kan låne et stativ gratis. Et vinter- eller Auroraportrett og andre bilder er inkludert i denne turen og deles med deg neste dag, slik at du kan ta med deg dine kjære og evige minner om arktis hjem.


Visste du? Ved å bli med på denne turen støtter du en pålitelig og engasjert lokal aktivitetsleverandør som samarbeider tett med lokale grunneiere, lokale matprodusenter og lokale busselskap for å gi deg en unik lokal opplevelse og bidra til en bærekraftig lokal økonomi og destinasjon.


Sesong: Daglig fra 1. desember 2020 til 10. april 2021

og 1.september 2021 til 10.april 2022.


Hva bør du ha med: Varme vintersko og ullsokker, lue, skjerf og votter


Hva er inkludert:

• En kunnskapsrik og dedikert engelsktalende nordlysguide

• Transport med moderne og komfortable kjøretøy

• Varm sjokolade, kaffe, te

• Støtt lokale grunneiere og leverandører

• Deilige vafler og lett måltid av grillede pølser (vegansk alternativ tilgjengelig) på bålet

• Bål som ikke setter spor

• Tips og hjelp med kamerainnstillinger og om hvordan du tar Aurora-bilder

• Varm vinterdress og refleksvest for bruk under safarien

• Flotte bilder som kan lastest ned etter turen på www.tromsosafari.no - TourPhotos (velg den datoen du var på tur)

• Kamerastativ til bruk under safarien

• Private nordlysleirer med ly og toalett når det er mulig


Antall gjester: 2-15 per kjøretøy

NB: Maksimum 10 under COVID-19


Varighet: 5-7 timer


Nivå: Enkelt. Ikke egnet for små barn. Ingen rullestoltilgang.

When can I book it?

18 sep 2021
Aurora Safari Minibuss 18 September 2021
19 sep 2021
Aurora Safari Minibuss 19 September 2021
20 sep 2021
Aurora Safari Minibuss 20 September 2021

Show 96 more occasions

Address: Sjøgata 7, 9259 Tromsø
Email: