Aurora Sky Point - Snø og Nordlys

fire personer ser på nordlys, lavvo i bakgrunnen
Nordlys over vinterlandskap
Nordlys over vinterlandskap
Gjester som sitter rundt bål inne i grllhytte
Nordlys over Basecamp Snowman
Nordlys på himmelen
Priser fra

2255 NOK

Per person

Legg jakten på Aurora til ett av de mest ultimate steder i verden for Nordlys; Bardufoss regionen. Opplev den sjarmerende Aurorahytta med trugetur og lek i snøen.

Generell informasjon

Opplev det fantastiske nordlyset midt blant de nordnorske fjellene på Aurora Sky Point. Når du ankommer Aurora Sky Point i den fredlige fjellsiden, møtes du av en sjarmerende, forvarmet hytte med ildsted og sauna. Aurorahytta ligger ca. 360 meter over havet, langt fra storbyens lysforurensning. Guiden vil gi deg god innføring i fenomenet nordlys og hva man kan forvente, og i løpet av kvelden får du høre historier og myter om nordlyset. Vår tradisjonelle sauna er oppvarmet i forkant, og står klar til bruk når du ankommer.

Bruk tid i saunaen, slapp av og nyt varmen. Om du føler behov for å kjøle deg ned, kan du forsøke deg på snørulling i puddersnøen utenfor Aurorahytta! Om øyeblikket kommer, går vi ut og jakter på nordlyset. Aurorahytta har vinduer i taket, så du kan observere nordlyset innefra hvis det blir for kaldt ute. På bålet griller vi ostesmørbrød, og du får servert gløgg som hjelper deg å holde varmen.

Maksimer sjansene dine til å se nordlyset på Aurora Sky Point. Innlandsklimaet gir stabilt vintervær, og de fleste vinterdager er kalde og klare, noe som gjør Bardufoss-regionen perfekt for nordlysjakt! Området ved Aurora Sky Point er også uåpvirket av lysforurensning fra de store byene, og har klar sikt mot nordlyshimmelen.

Vær oppmerksom på at nordlyset er regnet som et naturfenomen, noe som betyr at vi ikke kan garantere at du får oppleve nordlys i løpet av kvelden. Men vi lover at vi skal gjøre vårt beste for å gjøre opplevelsen uforglemmelig, selv om du ikke får sett nordlyset!På Aurora Sky Point bruker vi ikke engangsservise eller engangsbestikk. Vi bruker ren ved til fyring, og forsikrer oss om at de eneste sporene vi etterlater oss er de vi legger igjen i snøen.

Ankom Aurora Sky Point direkte med egen bil. Vi er lett å finne!

Vennligst ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.
+47 77 83 05 70 eller [email protected]

Priser fra

2255 NOK Per person

- Voksen NOK 2255

- Barn 4-12 år NOK 1130

Fasiliteter

 • Northern lights camp visit
 • Guide
 • Vinter
 • Januar
 • Februar
 • Mars
 • Desember
 • Vegetarianer
 • Lett
 • Lett måltid inkludert
 • Te/kaffe/kjeks inkludert
 • Nordlysopplevelse
 • Vegan

Om Rundhaug Gjestegård

Rundhaug Gjestegård er et vakkert, historisk hotell med unik atmosfære, god norsk tradisjonsmat og omsorgsfull service. Hotellet ligger vakkert og fredfullt til ved bredden av idylliske Målselva, på Rundhaug i Troms, bare 20 minutter fra Bardufoss Lufthavn og E6.


Gjestegården ble bygget i 1905 og er i seg selv en reise i norsk og internasjonal historie - mange store personligheter som Keiser Wilhelm, Kong Olav, Kong Haakon, Sonia Hennie og general Montgomrey har gjestet hotellet. Gjestegården ble nylig restaurert og framstår i dag som klassisk og raffinert med moderne bekvemmeligheter, men i tradisjonsrik stil.Rundhaug Gjestegård har 22 rom, med tilsammen 42 senger. Rommene varierer fra små, romantiske enkeltrom til dobbeltrom med særpreg fra ny og gammel tid.Rundhaug Gjestegård tilbyr overnatting, bespisning og aktiviteter for individuelle og grupper året rundt.Vinterstid tilbyr vi aktiviteter som nordlys, hundekjøring, samiske opplevelser, elgsafari, trugetur med og uten guide. I tillegg magisk konsert med kjente Mellembygd Mannskor i fjellgrotte rett ved hotellet - dette er gåsehudopplevelser!Sommerstid har gjestegården lange tradisjoner med laksefiske - Målselva er i verdensklasse. Engelske lakselorder har gjennom årstider søkt til stedet, men også individuelle og grupper fra hele Skandinavia.


Visit Bardufoss
Phone: +4777 83 05 70
E-post: [email protected]
Web: http://www.destinationsnowman.no
Blåbærveien 45, 9321 Moen