Gjestehus hvit hundre år gammelt trehotell Rundhaug Gjestegård

Rundhaug Gjestegård

Rundhaug Gjestegård er et vakkert, historisk hotell med unik atmosfære, god norsk tradisjonsmat og omsorgsfull service. Hotellet ligger vakkert og fredfullt til ved bredden av idylliske Målselva, på Rundhaug i Troms, bare 20 minutter fra Bardufoss Lufthavn og E6.

Om oss

Gjestegården ble bygget i 1905 og er i seg selv en reise i norsk og internasjonal historie - mange store personligheter som Keiser Wilhelm, Kong Olav, Kong Haakon, Sonia Hennie og general Montgomrey har gjestet hotellet. Gjestegården ble nylig restaurert og framstår i dag som klassisk og raffinert med moderne bekvemmeligheter, men i tradisjonsrik stil.

Rundhaug Gjestegård har 22 rom, med tilsammen 42 senger. Rommene varierer fra små, romantiske enkeltrom til dobbeltrom med særpreg fra ny og gammel tid.

Rundhaug Gjestegård tilbyr overnatting, bespisning og aktiviteter for individuelle og grupper året rundt.

Vinterstid tilbyr vi aktiviteter som nordlys, hundekjøring, samiske opplevelser, elgsafari, trugetur med og uten guide. I tillegg magisk konsert med kjente Mellembygd Mannskor i fjellgrotte rett ved hotellet - dette er gåsehudopplevelser!

Sommerstid har gjestegården lange tradisjoner med laksefiske - Målselva er i verdensklasse. Engelske lakselorder har gjennom årstider søkt til stedet, men også individuelle og grupper fra hele Skandinavia.

Kontakt

Rundhaug Gjestegård
Phone: +47 778 30 570
E-mail: [email protected]
Web: https://rundhauggjestegard.no/

Fin din opplevelse her

Aurora Sky Point - Snø og Nordlys

Aurora Sky Point - Snø og Nordlys

Legg jakten på Aurora til ett av de mest ultimate steder i verden for Nordlys; Bardufoss regionen. Opplev den sjarmerend...