Wild Moose Safari
Wild Moose Safari
Wild Moose Safari
Wild Moose Safari
Wild Moose Safari

Elgsafari

Visit Bardufoss

Denne turen utføres av Visit Bardufoss. Bli med oss ut i vinterlandskapet for å observere det største landdyret i Europa!
Pass på at du ikke går glipp av denne fantastiske opplevelsen – bli med på elgsafari! Bardufoss-regionen har en stor elgstamme, og disse dyrene beveger seg fritt gjennom det arktiske landskapet. En fullvoksen elgokse kan bli over 2 meter høy ved skuldrene og veier opp til 750 kg. Målet er å observere disse nydelige dyrene på respektfull avstand fra bilen, og når vi får muligheten kan vi gå ut av bilen og litt nærmere dyrene for å få de beste bildene.

Elgen er et sky dyr, og det er svært viktig for oss at vi ikke skremmer den. Vi vil se dem i deres naturlige habitat! Elgsafari starter på Basecamp NORD med et 20 minutters spennende foredrag i elgrommet om elgen og hvilken betydning elgen har for oss mennesker, lokal jaktkultur og mer. Her kan du ta en selfie med en utstoppet gevir! Etter foredraget reiser vi ut i bil eller buss gjennom skogene og leter etter elg! Er du heldig kan du også se andre dyr som rev, hare og ørn!

Under besøket vil du få servert kaffe/te og småkaker på Basecamp NORD, der du også finner en liten suvenirbutikk, kafé og toaletter.

Varighet: 3 timer
Start: 11:00
Inkludert: Guide, pre-show, safari, kaffe/te og småkaker
Ta med deg varme votter, lue og sko
Vanskelighetsgrad: Lett

Denne aktiviteten bookes uten transport. Transport til Basecamp NORD må bookes på eget initiativ.

Address: Blåbærveien 45, 9321 Moen
Phone: +4777830570
Email: