Radisson Blu Hotel fra sjøen

Overnatting på klassetur

Clarion Hotel The Edge har 290 moderne rom og fin beliggenhet ved kaikanten. Egnede lokaler til undervisning er også disponible. Hotellet byr på deilig mat i restauranten Kitchen &Table, og det er også mulig å lage matpakke etter frokost. Dere kan få fordelaktige priser ved direkte henvendelse til hotellet.

Comfort Hotel Xpress Tromsø har god kapasitet og kan tilby overnatting til rimelige priser. Frokost inkludert.

Lauklines ligger ca. 35 kilometer fra Tromsø sentrum og tilbyr opplevelser og aktiviteter i en mektig arktisk natur. Lauklines har moderne rorbuer som er fullt utstyrt, og elevene kan lage sin egen mat, ha egen kjøkken og stue, og det er i tillegg mulig å bestille mat. Lauklines legger til rette for hele klasser og kan tilby båtutleie, fiskeutstyr, sykler, truger, spark og badstue.

Scandic Grand Hotel kan ta imot klasser på 25 – 30 elever. Gode rabattordninger. 

Scandic Ishavshotell har rom til 1-4 personer og har god kapasitet til å ta imot hele klassen. Elevene kan smøre seg matpakke under frokosten som de kan ha med seg på tur. Kan tilby middag tilrettelagt for klasser, f. eks. tacobuffet, pizzabuffet og lasagnebuffet til en rimelig pris. 

Skittenelv Camping ligger ca.25 kilometer nord for Tromsø sentrum, på et sted hvor elevene får oppleve nærhet til vakker nordnorsk natur. Campingen har flere aktiviteter på området som minigolf, grillplass, lekeplass og robåtutleie. Gratis Internett over hele plassen.De har hytter i ulike størrelser (4-5 personer), og prisen starter fra NOK 900 per hytte. For elever som vil ligge i telt finnes det tilgang til dusj, toalett og kjøkken. Pris for telting er NOK 100 NOK per telt per natt (minimum 5 telt). Skittenelv Camping holder lave priser, men gir 10% rabatt på forhåndsbetaling.

Thon Hotel Polar har kapasitet til å ta imot skoleklasser, og har en del store familierom med to dobbeltsenger hvor fire personer kan sove komfortabelt. De har også flere trippelrom som passer perfekt til dette formålet. Inkludert i prisen er frokost og lunsjpakke som elevene kan smøre selv, og det gis gode tilbud på middag og kveldsmat. Hotellet har treningsrom og møtelokaler som det er mulig å leie om man ønsker å samles eller skal ha noe undervisning.

Thon Hotel Tromsø ligger midt i Tromsø sentrum. Hotellet kan tilby gode priser og har et godt samarbeid med Restaurant Egon, som har kapasitet til å ta imot hele klassen.

Tromsø Lodge & Camping ligger idyllisk plassert i den herlige nordnorske naturen, men samtidig nært et livlig byliv. Tromsø Lodge & Camping kan tilby pris fra NOK 400 per person per døgn i firemannshytter, inkludert frokost. Gratis Internett for alle gjester.