Arctic Guide Service i Tromsø, Nordkapp og Lofoten. Nordlysjakt, sightseeing eller byvandring

Arctic Guide Service

Arctic Guide Service er lokalisert i Tromsø, Lofoten og Nordkapp, og har sterk tilknytning til den arktiske region. Vi jobber hardt hver dag for at besøkende skal få oppleve den fantastiske nord-norske naturen, historien og folkene. 

Om oss

Med vår lokale kunnskap og erfaring gjør vi alt for at du og dine medreisende skal få oppleve det beste Nord-Norge har å by på, og vi kan skreddersy utflukter basert på deres ønsker. Om dere ønsker en nordlystur, sightseeing eller byvandring har vi en kunnskapsrik guide til deg.

Vår bedrift starter opp som Lofoten Guide Service i 2001. I 2006 ble datterselskapet Tromsø Guide Service etablert, og vi utvidet videre med en avdeling på Nordkapp i 2009. I dag er vi stolte av å kunne tilby våre tjenester på alle tre destinasjonene under navnet Arctic Guide Service. Helt siden begynnelsen har vi vært guideleverandør til mange turoperatører, cruiseselskaper og selveste Hurtigruten.

Vi kan tilby turer på et bredt spekter av språk: engelsk, tysk, spansk, norsk, italiensk, fransk og japansk. Andre språk kan være tilgjengelig på forespørsel.

Ta kontakt med vårt team for mer informasjon om mulighetene for guidede turer i vakre Nord-Norge!

Kontakt

Arctic Guide Service
Phone: +47 922 07 901
E-mail: [email protected]
Web: https://www.arcticguideservice.com/

Finn din opplevelse her

Nordlysjakt - bucketlist favoritten

Nordlysjakt - bucketlist favoritten

Bli med på en spennende jakt etter det fantastiske nordlyset. Så lenge været tillater det garanterer vi en nordlysjakt h...

Nordlysjakt på spansk

Nordlysjakt på spansk

Denne turen utføres av Arctic Guide Service. Bli med på en spennende jakt etter det fantastiske nordlyset sammen med vår...