Orca outside of Skjervøy north of Tromsø

Arctic Whale Tours

Vi tar deg raskt og greit til hvalene fra Tromsø. Nyt skjønnheten til fjellene, fjordene og polarnattens farger mens vi tar oss mot foringsplassene til spekkhoggere (Orcinus orca) og knølhval (Megaptera novaeangliae).

Om oss

Vi streber etter å gi gjestene våre en uforglemmelig, trygg, informativ og inspirerende dag ute på havet, samtidig som vi gir dyrelivet respekten og plassen de fortjener og krever.

Du vil bli tatt hånd om av våre hyggelige og erfarne guider, som har mange års førstehåndskunnskap om Nord-Norges natur og dyreliv. Våre guider vil også være på utkikk etter annet dyreliv, inkludert andre hvalarter som nise (Phocoena phocoena) og hvitnebbdelfiner (Lagenorhynchus albirostris), og fugleliv som alkefugl (Alle alle), ærfugl (Somateria mollissima), langhaleand (Clangula hyemalis) og majestetisk havørn (Haliaeetus albicilla).

Vi har te, kaffe, varm sjokolade og kjeks tilgjengelig hele dagen, og mulighet for en lett varm suppe lunsj på vei tilbake til Tromsø. Et utvalg av brus, vin og øl er også tilgjengelig for kjøp.

Hvalgaranti
Vår safari-suksessrate er rundt 95 %, men noen ganger hender det at vi ikke klarer å oppdage hval (vi har tross alt å gjøre med naturen). For slike sjeldne dager har vi hvalgaranti: Hvis vi ikke ser hval, kan interesserte gjester bli med på en annen safari gratis (vinter- eller sommersesong).

Kontakt

Arctic Whale Tours
Phone: +47 473 84 621
E-mail: [email protected]
Web: https://www.arcticwhaletours.com/

Finn din opplevelse her