Dag Arild Larsen / Basecamp Senja

Basecamp Senja

Basecamp Senja har base på yttersia Senja, på Nasjonal Scenic Route Senja. Vi jobber med små gruppe og store vinter-opplevelser.

Om oss

Basen er Posthuset Expedition Lodge, på Skaland Senja. En koselig lodge med ni sengeplasser, Posthuset ligger helt i fjordkanten av vakre Bergsfjorden.

Vi har packet 3 dagers vinteropplevelser, med alt inkludert!  Yttersia Senja og Scenic Route er kanskje det aller beste stedet du kan oppleve det magiske nordlyset, med fantastiske utkikkspunkt langs Senic Route Senja. Vi operer også to Zodiac åpne båter I vakre Bergsfjorden, vi ser ofte havørna og den nyskjerrige selen i fjorden. Lokal mat serverer på alle våre ekspedisjoner. Våre designed vinterskapedisjoner passer godt for voksne som ønsker å oppleve spennende vinteropplevelser i små grupper og stor natur. Det er hyggelig vertskap og guider på alle ekspedisjonene. Basecamp Senja får meget god tilbakemelding fra gjestene.  

Reise fra Tromsø til Senja: Det enkleste er å ta hurtigbåten fra Tromsø til Finnsnes (1 time 15 min) Alle våre ekspedisjoner er tilpasset avgang med hurtigbåt fra Tromsø (Tromsø Havn Prostneset i sentrum av Tromsø) til Finnsnes. Vi møter deg i terminalen på Finnsnes og fortsetter i bil til yttersia Senja.

Det er også mulig å reise med direktefly Norgwegian.no fra Oslo til Bardufoss. Flybuss til og fra alle avganger til Finnsnes. Vi møter dere på Finnsnes og ferden videre til yttersia Senja med bil (ca 1 time). Private skreddersydde ekspedisjoner er mulig. Be om tilbud. 

Se også 5 dagers  jule og nyttårsekspedisjoner. Limited edition! Med hvalsafari fra Tromsø og hundekjøring på Senja.

Kontakt

Basecamp Senja
Phone: +47 917 09 618
E-mail: [email protected]
Web: https://www.basecampsenja.no/

Finn din opplevelse her

Nydelig utsikt over hav og fjell

4 dagers ekspedisjon med hvalsafari og nordlysjakt på spektakulære Senja

Denne turen utføres av Basecamp Senja. Velkommen til en fire dagers spennende nordlysekspedisjon på Senja, inkludert en ...

Månelys over juletre i arktisk lys

5 dagers Juleekspedisjon med hvalsafari, hundesledetur og nordlys på Senja. Alt inkludert!

Velkommen til den ultimate jule-ekspedisjon med alt inkludert fra 23. desember til 27. desember.

Nordlys over hav og fjell

5 dagers Nyttårsekspedisjon med hvalsafari, hundesledetur og nordlys på Senja. Alt inkludert!

Velkommen til den ultimate nyttårs-ekspedisjon med alt inkludert.