Jente som stuper i Tromsø
©Vegard Stien

Vinterferie i Tromsø

Utforsk Tromsø alene eller med gode venner, og besøk oss i vinter. Om du har vinterferie eller en langhelg til gode, er Tromsø verdt et besøk for kombinasjonen av byliv og flotte naturopplevelser. 

Nyt deilige kafé- og restaurantbesøk, dra på guidede turer i bryggeri og smak på lokale mat- og drikkeopplevelser. Her får dere alt fra frokost, brunch, lunsj og middag mellom shopping eller utendørsaktiviteter. Ta et forfriskende bad nede i havnebassenget ved Pust badstuen eller i Tromsøbadet, gå på ski i lysløypenettverket på toppen av øya, eller spaser rundt sørsida av øya til Telegrafbukta. I tillegg til å nyte den friske lufta, har vi flere spennende museum og opplevelsessentre, i tillegg til at dere kan besøke våre største attraksjoner som Ishavskatedralen og Fjellheisen. Utvid kunnskapen om nordnorsk kultur og historie hos for eksempel Perspektivet og Nordnorsk Kunstmuseum

Om dere er ute etter litt action er det gode muligheter for magiske toppturer i hele Tromsø-regionen, mange også i umiddelbar nærhet til byen. På Kvaløya, Senja og i Lyngen venter flere hundre fjelltopper, men husk at vær og føre kan skifte raskt. Les mer om toppturer og sikkerhet her.

Dra på fisketurer på åpent hav, kjør hundeslede eller reinsdyrslede, dra på scooterturer eller bli bedre kjent med dyrelivet i regionen. Dra på RIB- eller kajakkturer og avslutt dagen på hotell i byen, eller lei hytter og rorbuer ved sjøen eller på fjellet. Se alle våre overnattingstilbud her og book ditt neste eventyr her.

Velkommen til vinter i Tromsø!