Familie hilser på reinsdyr i Tromsø

Vinterferie med familien

Ta med familien på vinterferie til Tromsø og kombiner byliv med flotte naturopplevelser. 

Overnatt på hotell i byen og besøk våre opplevelsessentre og museum. På Polaria kan dere bli seleksperter, gå på huskyskole ved Villmarkssenteret eller bli med på Eksperimentklubben på Vitensenteret. Mer lek er det også i Tromsøbadet. Hos Norges Arktiske Universitetsmuseum, ved Polarmuseet og Nordnorsk Kunstmuseum kommer dere enda tettere på vår historie og nordnorsk kultur!

Kle dere godt og dra opp i Tromsømarka, på Kvaløya eller til Tromsø Alpinpark for ski, aking, slalom og moro. Husk varm kakao og kanskje nystekte boller fra en av våre kafeer i byen! Om dere er glad i å være ute kan vi anbefale fine opplevelser på hundeslede, reinsdyrslede, fisketurer og mer. Her kan hele familien prøve seg og minnebanken toppes.

Om dere vil farte rundt i regionen er det flere muligheter for spennende overnatting med tilhørende utendørsopplevelser. Kanskje de minste lærer å stå på slalom i Målselv Fjellandsby, eller dere fisker deres første fisk ved Lauklines kystferie. Se alle våre overnattingstilbud i regionen her og book deres neste eventyr her.

Velkommen til vinterferie i Tromsø!

 

 

Find your family winter adventure

Selected filters: