People snowshoeing in Tromso
©Pukka Travels

Langhelg med gode venner

En langhelg med vennegjengen i den arktiske hovedstaden byr på uendelig mange muligheter for å skape uforglemmelige opplevelser sammen. 

Tromsø byr på spennende smaksopplevelser, kultur og overnattingstilbud, i umiddelbar nærhet til rå natur med utendørsaktiviteter.

Start eventyret med RIB- eller båttur med Green Gold of Norway eller Arctic Expedition. Hvem fanger den største fisken? Det finner dere ut på en båttur med Sørøya Havfiske. Trives dere best på landjorda, er det en uforglemmelig opplevelse å kjøre hundeslede med Arctic Adventure Tours

Viktig med påfyll 

Husk å spise og drikke mellom slagene! I Tromsø sentrum finnes noe for enhver smak. Deilig italiensk pizza på Casa Inferno, fersk sushi på eller digg drikke på Bardus bar er noen av valgmuligheten. 

Sov og slapp av på et av byens hoteller, og slå dere løs på shopping på Nerstranda senter. I Storgata finner dere spennende lokale butikker med alt fra moteklær og smykker, til kunst og sportsutstyr. 

Det er også gode muligheter for å fylle på med litt kultur. Utforsk Tromsøs historie og bli bedre kjent med den nordnorske kulturen på Perspektivet Museum, Polarmuseet eller sjekk ut den ikoniske Ishavskatedralen

Om dere vil oppleve mer av regionen, tar Aurora Borealis dere med på fjordtur utenfor byen, eller bli med Tromsø Outdoor på trugetur. Når kvelden kommer, er det store sjanser for å se nordlyset fra september til april. For best mulighet til å oppleve nordlyset, kan dere bli med Flexitour på nordlysjakt. Natten tilbringer dere på Sommarøy Arctic Hotel eller på Lauklines. Her våkner dere til frisk luft og sjøutsikt, før dere takker for denne gang og reiser hjem med en ny, full minnebank.