Northern lights

Odin Tours

Velkommen til Odin Tours AS - Opplev Arktisk Eventyr.

Om oss

Vår Historie:
Odin Tours ble etablert i 2023 av en gruppe mennesker med lang erfaring innenfor turisme og opplevelser, og vi har dedikert oss til å gi våre gjester uforglemmelige opplevelser i det arktiske paradiset. Vi er lidenskapelig opptatt av å dele den spektakulære arktiske naturen og kulturen med besøkende fra hele verden.
Vi tilbyr et mangfold av opplevelser som inkluderer guidede nordlysturer med buss, destinasjonsopplevelser, matopplevelser, sightseeing, fiske og overnatting. Det som virkelig skiller oss ut, er vårt fokus på autentiske opplevelser og personlig service.

Familier:
Våre opplevelser er godt egnet for familier, og vi ønsker spesielt velkomment barn over 6 år. Vi tilbyr trygge og underholdende aktiviteter som passer for hele familien.

Matopplevelser:
Lokal Mat: Vi er stolte av å servere autentisk norsk og samisk tradisjonsmat med fokus på lokale råvarer. Dette gir våre gjester muligheten til å smake på ekte arktiske smaker.

Egen transport og vertskap:
Vi eier våre egne busser og destinasjoner, noe som betyr at våre gjester unngår trengsel og køer som kan oppleves på mange andre offentlige utsiktspunkter. Våre dedikerte bussjåfører og guider er opptatt av å gi våre gjester den beste opplevelsen mulig. Vi er stolte av å ha vårt eget team av sjåfører og guider som er kjent med det arktiske området og som kan dele sin kunnskap med våre gjester.

Velkommen til ODIN TOURS, hvor vi skaper minner som varer livet ut i hjertet av det arktiske eventyret.
 

Kontakt

Odin Tours
Phone: + 47 480 06 304
E-mail: [email protected]
Web: https://odintours.no/

Fin din opplevelse her