Spa fra innsiden

Vulkana

Vulkana er en tradisjonell fiskebåt fra 1957, som har blitt omgjort til et unikt spa og opplevelsesbåt, samtidig som det har bevart sin opprinnelige sjarm.

Om oss

I 2009 redesignet arkitekt Sami Rintala farkosten, tilpasset dens tradisjonelle form. Der hvor man en gang hadde stuet 60 tonn torsk, er det nå en japansk-inspirert zen-lounge og en tyrkisk hammam.

Hoveddekket har blitt beriket med en vedfyrt sauna og et restaurantområde med plass til 14. På visningsdekket finner man en vedfyrt badestamp, og fra toppdekket har du muligheten til å ta et forfriskende bad.

Om det er arktisk spa, privat cruise, skiferie via båt, fiske- eller golfcruise man ønsker, vil Vulkana kunne oppfylle ønsket. Og som en ekstra bonus, kan man oppleve en pop-up Michelin-stjerne-middag med Vulkana Supper Club – hvor en del av verdens fremste kokker tar i bruk lokale, sesong-baserte produkter og tryller frem de herligste rettene. Dette er et event du ikke vil gå glipp av. Vulkana tilbyr mat av skyhøy kvalitet, samt et diskret og vennlig mannskap – et perfekt utgangspunkt for en rå og upolert opplevelse av Nord-Norge.

Finn en tid som passer for deg og dine venner, og hengi deg til vårt nordlige, lille paradis.

Vulkana har sin egen molo og ankringsplass i gamlebyen, ved området kalt «Bangsundbrygga», midt mellom Polarmuseet og Kystens hus.

Aktivitetene som er nevnt, passer for barn fra 12 år, i selskap med voksne, frem til klokka 16.00

På grunn av båtens mange dekk, er det dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere.

Spa fra innsiden
Mennesker som slapper av
Mennsker som slapper av
Mennesker som hopper i havet
Båten ved brygga
En dame ved vinduet
Spa fra innsiden
Spa fra utsiden
Båten fra utsiden
Kokken som lager mat

Kontakt

Phone: +47911 00 626
E-post: [email protected]
Web: http://vulkana.no