Yurt - I havgapet

Adresse: Skagøysundveien 7, 9140 Rebbenes
Beliggenhet: Kvaløya og Sommarøy
Vis kart

Feriehus og hytter | Lyst å prøve noe nytt? Hva med overnatting i en yurt i havgapet nord for Tromsø. Her vil du finne ro, rå natur og opplevelser for både små og store. Du kan bl.a padle, gå fjellturer, fiske, i en spektakulær natur med spennende kysthistorie og et rikt dyreliv.

Ta med deg familien, en venn, kjæreste eller vennegjeng for et annerledes opphold.
Opplev en spektakulær arktisk skjærgård fra vår utmarks-camp som ligger i fjæra på vakre Rebbenesøy. Her tilbyr vi overnatting i spesialdesignede yurter, der du bokstavelig talt både har havet og et flott turterreng rett utenfor dørstokken. Øya har det du trenger for en minneverdig ferie og herlig avbrudd fra hverdagen, om det så bare er for en helg. Øya har sin egen lille matbutikk og salg av drivstoff, medisiner og litt fiskeutstyr. I sommer åpner også en liten café på øya. Øya byr på flotte fjellturer med spektakulære vyer, vakre korallstrender, spennende havfiske og rik kyst- og kulturhistorie. Vinterstid er det også flott å gå på truger eller ski.

Guidet padletur, turpakker og padlekurs
Vår vert har også guidekompetanse, og tar deg gjerne med på padletur. Hvis du ønsker en komplett turpakke der alt er inkludert sjekk gjerne våre andre tilbud. Vi tilbyr også padlekurs og nytt fra i år 2021 også padlekurs for familier.

Våre 2 yurter:
Yurtene er som moderne nomadiske telt, de har glasskuppel i taket, er rustikke og komfortable, med en hyggelig atmosfære.
Hver yurt har fire senger med muligheter for ekstra gjester å sove på madrasser på gulvet. Sengene er oppredde, dyner og puter er av høy komfort og høy kvalitet. Yurtene er isolert og oppvarmes med vedfyrte ovner og parafinovner, noe som gjør det behagelig selv om vinteren. Det fullt utstyrte kjøkkenet har en gassovn og et gass kjøleskap med en mini fryser. I hver yurt er det også mulig å ha spisebord for opptil 8 personer. Hver yurt har også et «loungeområde» med to komfortable stoler. Campen har ikke innlagt strøm eller innlagt vann. Vi tar i bruk solenergi og vindkraft og vi samler opp regnvann eller henter vann fra en bekk (vinterstid). Det er ingen moderne forstyrrelser som TV, radio og Wi-Fi, men det er mulig å lade enheter som mobiltelefoner, iPads, hodelykter og lignende. Yurtene er allergivennlige, så røyking og kjæledyr er ikke tillatt. Yurtene har et areal på 29m2, og er allikevel meget romslige med god plass til både klær, ryggsekker og utstyr og ikke minst ett hyggelig samvær.

Naustet
Campen har også et naust med hyggelig atmosfære og plass for grupper opptil 14 personer. Naustet har ett kompost do, men ikke dusj, uten her brukes kattevaskprinsippet eller et friskt dopp i havet eller bruk av bekken i nærheten, - det fungerer helt utmerket. Videre brukes naustet til oppbevaring av utstyr, «kontor» og det er god plass til tørking av utstyr.
Campen har ikke veiadkomst uten hit kommer en gjennom en 15 min spasertur på en lett kupert sti. Vinterstid er det til tider nødvendig å bruke truger eller ski, og husk hodelykt for når du runder neset på vei til campen er det ingen lyskilder.

Unik nærhet
Beliggenheten til campen og selve boformen gir en unik nærhet til naturen, men også en flott gemenskap med dem du reiser i lag med. Dette er plassen for deg som vil oppleve - ro, stillhet, vær, årets ulike særegenheter, nordlys og midnattssol. Her er det muligheter for alt fra enkle til mer utfordrende turer, i en storslått arktisk skjærgård med spennende kysthistorie og der du kommer tett innpå dyrelivet.

Velkommen til Rebbenesøy!

Fiskemuligheter

Kontaktinformasjon

Tlf booking
+47 90789699
Kontaktperson epost

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Kjøkken/selvhushold
Fritidstilbud
Fiskemuligheter

i det nærliggende området

I nærheten

Turistinformasjon
 • Tromsø Tourist Information Office
Flyplass
 • Tromsø Airport
*Avstand på kartet er en rett linje

Kundeservice

Vår lokalkunnskap, dine opplevelser.

Telefon +47 77 61 00 00

 • E-post [email protected]

 • Bestill online

  • Offisiell bookingside for Tromsøregionen
  • Bredt utvalg av aktiviteter
  • Ingen bookinggebyrer
  • Sikker betaling
  • Raskt og enkelt

  Kundeservice

  Vår lokalkunnskap, dine opplevelser.

  Telefon +47 77 61 00 00

 • E-post [email protected]
 • Bestill online

  • Offisiell bookingside for Tromsøregionen
  • Bredt utvalg av aktiviteter
  • Ingen bookinggebyrer
  • Sikker betaling
  • Raskt og enkelt
  Build: 11.07.2024 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7184.cbischannel-18629.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails