Bading under nordlyset
©Tromsøbadet / David Gonzales

Langhelg med kjæresten

Unn deg en langweekend med kjæresten og plei kjærligheten i den arktiske hovedstaden. 

En romantisk langhelg i Tromsø byr på alt man forventer fra en storby, samtidig som byen byr på magiske naturopplevelser i umiddelbar nærhet. Dere kan gjøre alt fra en rolig byvandring og kulturopplevelser, til fartsfylte opplevelser både på sjø og land. Og best av alt – dere skaper nye minner sammen. 

Smakfulle opplevelser 

Nyt hverandres selskap over et deilig måltid på Restaurant Smak eller Fiskekompaniet, før kvelden fortsetter på Helmersen Delikatesser & Vinbar. Natten tilbringes på et av byens flotte hoteller før dere våkner til en smakfull frokost. Etter frokost er det på tide å kjenne på elementene, med en tur på havet eller fra en hundeslede med Arctic Cruise in Norway eller Tromsø Safari

Om dere liker å shoppe, har butikker som Wabi Sabi, Glasshytta Blåst og Galleri Nord mye fint! Husk også å ta en pust i bakken med hjemmebakst og kaffe på Smørtorget.

Nordlyseventyr 

Mellom september og april er sjansen for å se nordlyset stor. Når mørket kommer, kan dere bli med Northern Soul Adventures og Northern Norway Travel på nordlysjakt. Kos dere og hold varmen foran bålet, mens dere venter på at den grønne damen skal danse over himmelen. Om dere ønsker å gjøre det lille ekstra ut av turen, kan vi anbefale overnatting i glasslavvo med Green Gold of Norway eller på ishotell. Å se nordlyset fra sengen i en glasslavvo er noe helt spesielt!

Eventyret trenger ikke å slutte med dette. Om dere trives ute i naturen anbefaler vi et besøk til Elements Arctic Camp. Her er det muligheter for å dra på både ski- og trugeturer, padling og overnatting i yurt. 

Vel tilbake i byen venter kulturopplevelser hos Nordnorsk Kunstmuseum og Perspektivet museum. La dere inspirere og bli bedre kjent med den nordnorske kulturen og ishavsbyens historie. 

Velkommen til Tromsø!