©
Malin Mathisen
Easter mood

Påske i Tromsø

Påske i Tromsø er en fantastisk tid på året. Omgivelsene er nydelige med snødekte fjell og landskap, og ingenting slår en solrik dag der du kan nyte utsikten. Det er et mangfold av aktiviteter å gjøre, både ute og innendørs. Tromsø er det perfekte stedet å tilbringe påsken der du kan kombinere både by og natur.  

I påska har vi noen favoritter i Tromsø. Ski er selvfølgelig en viktig aktivitet, både i lysløypene som du finner i alle retninger og til fjells. Det er enkelt å komme seg til skieldoradoene på Kvaløya og fastlandet fra byen. En bil- eller båttur for å utforske fjordene rundt byen er også en opplevelse verdt å få med seg under oppholdet. 

Mange av Tromsøs attraksjoner er åpen i løpet av påska. Der kan du lære mer om livet i Arktis, byen, lokal historie og kultur. Sjekk ut utsikten fra Fjellheisen, og stopp innom Ishavskatedralen på vei tilbake til sentrum. Prøv lokale delikatesser på en restaurant, eller nyt en dag på en av de mange kafeene i byen. Sjekk åpningstidene til attraksjoner, restauranter, butikker, og alt du trenger under besøket her: 

Åpningstider påska 2022

Tromsø er også det perfekte startstedet hvis planen er å utforske regionen. Lei en bil og dra på utflukter til Kvaløya, Lyngen eller Senja. 

Start planleggingen av påskeferien her

Søk og book påskeaktivteter

Selected filters:
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>