©
Malin Mathisen
Easter mood

Påske i Tromsø

Påske i Tromsø er en fantastisk tid på året. Omgivelsene er nydelige med snødekte fjell og landskap, og ingenting slår en solrik dag der du kan nyte utsikten. Det er et mangfold av aktiviteter å gjøre, både ute og innendørs. Tromsø er det perfekte stedet å tilbringe påsken der du kan kombinere både by og natur.  

I påska har vi noen favoritter i Tromsø. Ski er selvfølgelig en viktig aktivitet, og byen byr på mange lysløyper rundtomkring. Det er enkelt å komme seg til nydelige preparerte trygge skiløyper på Kvaløya og fastlandet fra byen. En bil- eller båttur for å utforske fjordene rundt byen er også en opplevelse verdt å få med seg under oppholdet. 

Mange av Tromsøs attraksjoner er åpen i løpet av påska. Der kan du lære mer om livet i Arktis, byen, lokal historie og kultur. Sjekk ut utsikten fra Fjellheisen, og stopp innom Ishavskatedralen på vei tilbake til sentrum. Prøv lokale delikatesser på en restaurant, eller nyt en dag på en av de mange kafeene i byen. 

Tromsø er også det perfekte startstedet hvis planen er å utforske regionen. Lei en bil og dra på utflukter til Kvaløya, Lyngen eller Senja. 

Start planleggingen av påskeferien her

Søk og book påskeaktivteter

Derfor kan du trygt bestille ditt neste eventyr via Visit Tromsø:
  • Du kan fritt kansellere bookingen inntil tre dager før turen finner sted. 
  • Vi har prisgaranti. Det er ikke er dyrere å booke gjennom oss enn via våre samarbeidspartnere direkte.
  • Vi er den eneste offisielle Turistinformasjonen i Tromsø-regionen, og våre samarbeidspartnere er seriøse aktører som leverer opplevelser av høy kvalitet.  
  • Et eventuelt overskudd utbetales ikke til eierne av selskapet, men går tilbake til vårt arbeid med destinasjonsutvikling i Tromsø-regionen. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle reisemålet i en bærekraftig retning, som spiller på lag med naturen og lokalsamfunnet.  Vi streber alltid etter å være et godt vertskap for våre gjester.
Selected filters:
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>