Dra på ferie med familien

©
Vegard Stien
Familie leker ved elven ved Tromsø camping

Når det er ferie, er det endelig tid for å tilbringe tid sammen! I Tromsø finner dere et bredt utvalg av aktiviteter, attraksjoner, overnattingstilbud og opplevelser for hele familien.

Her er bare noen eksempler på hva man kan gjøre med familien i Tromsø-regionen:

 • Bli en Tromsøekspert i sommer! Lær om Tromsø på en spennende og gøy måte gjennom å besøke byens attraksjoner, hvor barna skal løse ulike oppgaver på hvert sted med mulighet for å bli med i trekning om flotte premier. Les mer om Tromsøeksperten her.
   
 • Familieferie behøver ikke være dyrt, byen byr også på parker man kan besøke helt gratis! Ta med dere egen grillmat og dra til Telegrafbukta for en hyggelig dag sammen i et vakkert område med turstier og sandstrand. Få vind i håret i akebakken på Charlottenlund, eller slapp av i en av gapahukene. På Charlottenlund er det mange aktiviteter man kan gjøre uansett årstid.
   
 • Hva med en tur til Tromsøs eget badeland? Tromsøbadet har basseng for enhver smak, enten dere vil ha fart og moro i vannsklier, nyte roen i boblebad, eller ta en iskald dukkert i kaldkulpen. Glem ikke å svømme ut i utendørsbassenget hvor det er en fantastisk utsikt over Kvaløya.
   
 • Gå på tur til Fjellheisen og nyt postkortutsikten over Tromsø! Blir dere sulten underveis kan dere kjøpe en matbit i kafeen. Om sommeren kan spreke barn og voksne gå Sherpatrappa opp til toppen.
   
 • Lær om vikinger, samisk kultur, troll og myter og den arktiske historien, eller utvid kunnskapen om nordlyset, arktiske sjødyr, kunst og fysikk på våre attraksjoner.
   
 • Når det er tid for en pause kan dere kose dere med is, pølser, brus og kaffe på en av våre koselige kafeer. 

Minnene skaper dere sammen!

Andre opplevelser

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>