Gutt og mor i Tromsøbadet

Langhelg med familien

Ta med familien på spennende eventyr i Tromsø!

En familiehelg i Tromsø byr på spennende og morsomme aktiviteter for hele familien. Byen er lett tilgjengelig fra flyplassen, og gode bussforbindelser gjør at dere enkelt kan utforske det byen ha å by på sammen.

Start reisen med en samisk opplevelse hvor du både kan mate reinsdyrene og dra på sledetur. Bli med de erfarne hundeførerne på Tromsø Villmarkssenter på en trygg og familievennlig tur. Livet på havet er herlig, og vi kan anbefale en minnerik fisketur. Om dere vil være oppe litt ekstra lenge, få en uforglemmelig opplevelse under nordlyset for hele familien ved å besøke reinsdyrene på kveldstid, eller besøk en nordlyscamp.

Fortsett eventyret ved å kombinere spennende utflukter med bylivet på Polaria, Tromsøbadet, Troll Museum, Vitensenteret og Norges Arktiske Universitetsmuseum.
Uten mat og drikke, duger helten ikke! Prøv ut den lokale tacopizza-favoritten på Yonas. Den er en klassiker «alle» Tromsøværinger elsker. Hos Egon finner dere noe for enhver smak, og skulle behovet for noe søtt melder seg til slutt, finner dere desserten hos Koseverden eller på Spiseriet som byr på rikt utvalg av kaker og bakst. 

Drøm søtt på et av byens hoteller eller lei hytter hos Tromsø Lodge & Camping. Alpinbakken i Kroken ligger ikke langt unna om dere ønsker å stå på ski. En tur opp med Fjellheisen for å leke i snøen med fantastisk utsikt er også en opplevelse. Kakao og vaffel på Fjellstua er den perfekte avslutningen på turen mens dere venter på nordlyset.