Velkommen til Tromsø - hele Norges juleby!

Få den varme julestemningen og skap gode førjulsminner sammen med dine nære og kjære i julebyen Tromsø. Hygg dere med en kopp gløgg på utendørs julemarked. Lek dere på skøytebane, kos med huskyer eller mat reinsdyr. Mørketidsbyen er full av lys – i julegatene, og er dere heldige danser nordlyset over himmelen. 

Storbyferie eller naturopplevelser? Hvorfor velge når du kan få begge deler? Dra på hundeslede eller reinsdyrslede, gå på ski eller speid etter hvaler. Tromsø er omgitt av rå arktisk natur og her er det mange forfriskende utendørsaktiviteter som venter på å oppleves sammen. Den arktiske hovedstaden byr også på et pulserende sentrum hvor du garantert finner unike julegaver til de du er glad i, enten på julemarkedet, eller i en av våre mange butikker som selger både lokalt håndverk og kunst.

Gjør deg klar til å oppleve verdens beste juleby! Les mer om julebyen Tromsø og følg #julebyentromsø.

Vi tar vare på kulturen gjennom mat, drikke og arrangementer som kan oppleves gjennom hele året, og vi håper du vil dele dine opplevelser med oss gjennom #tromsomoment. 

Om du ønsker mer informasjon eller vil ta en prat med oss, er du hjertelig velkommen innom hos oss i Turistinformasjonen i 2. etasje av Havneterminalen. Velkommen til Tromsø!
 

Inspirasjon

Hva skjer

Selected filters:
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>

Få de siste nyhetene først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for inspirasjon og tilbud!

Meld meg på!


 

@visittromso insta logo #tromsomoment