Boy swimming in Tromsøbadet
©Vegard Stien

Langhelg med familien

Man trenger ikke alltid reise så langt for å oppleve noe helt nytt. Ta med familien på spennende eventyr i den arktiske hovedstaden! 

Ei familiehelg i Tromsø byr på spennende opplevelser for store og små. Byen er lett tilgjengelig fra flyplassen, og gode bussforbindelser gjør at dere enkelt kan utforske det byen ha å by på sammen. Man rekker mye på ei langhelg i Tromsø. 

Start med en tur til Tromsø Arctic Reindeer hvor dere mater reinsdyr, eller kos med huskyene på Tromsø Villmarkssenter. Livet på havet er herlig. Da på fisketur med Sørøya Havfiske, eller få en uforglemmelig opplevelse under nordlyset på kveldstid, om dere vil være oppe litt ekstra lenge. Polar Adventures tar dere gjerne med ut på tur. 

Opplevelsene ligger på rekke og rad i Tromsø, og her kan dere enkelt kombinere byliv med spennende turer på Polaria, Vitensenteret og Tromsø Museum med friske natureventyr som hundesledekjøring hos Kvaløya Husky eller nordlystur til Samicamp.

Husk energipåfyll 

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Husk å prøve den lokale tacopizza-favoritten på Yonas. Den er en klassiker «alle» Tromsøværinger elsker. Hos Egon finner dere noe for enhver smak, og skulle behovet for noe søtt melder seg til slutt, finner dere desserten hos Koseverden eller på Spiseriet som byr på rikt utvalg av kaker og bakst. 

Drøm søtt på et av byens hoteller eller lei hytter hos Tromsø Lodge & Camping. Alpinbakken i Kroken ligger ikke langt unna om dere ønsker å stå på ski. En tur opp med Fjellheisen for å leke i snøen med fantastisk utsikt er også en opplevelse. Kakao og vaffel på Fjellstua er den perfekte avslutningen på turen.