Venner ved bål

Start ditt arktiske eventyr

Kjært barn har mange navn, og gjennom tidene har Tromsø fått navn som Nordens Paris, Porten til Ishavet, Ishavsbyen og 9000-byen. Vi er heldige vi som kan kalle Tromsø – den arktiske hovedstaden for vårt hjem.

direct flight destinations

Her er det alltid mye å finne på, uansett om du besøker oss vinter eller sommer. Fra slutten av august til april er det store sjanser for å oppleve nordlys og fra slutten av mai til slutten av juli lyser midnattssolen opp 24/7. 

Tromsø har en unik historie med fiske, ekspedisjoner, gårdsbruk og handel. Alt dette kan besøkes og oppleves gjennom våre museer og aktivitetstilbud. Den arktiske naturen med sjeldne planter og vilt dyreliv er noe du ikke finner andre steder i verden. Om du er ute etter den perfekte kombinasjon mellom natur og urbant byliv, er Tromsø absolutt en by for deg. Vi tar vare på kulturen gjennom mat, drikke og arrangementer som kan oppleves gjennom hele året, og vi håper du vil dele dine opplevelser med oss gjennom #tromsomoment.

Om du ønsker mer informasjon eller vil ta en prat med oss, er du hjertelig velkommen innom hos oss i Turistinformasjonen i Storgata 83, nært Stortorget eller 2. etasje av Havneterminalen.

Velkommen til Troms!

Utforsk Tromsø-regionen

La deg inspirere